Zoek een product ....


Verkoopadvies gesprek: Vindt u het prettig om voor aanschaf van een machine, software of materiaal uitgebreid advies te krijgen? Dat is zeker mogelijk! We ontvangen u graag in ons atelier (op afspraak) of adviseren u telefonisch. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.

!! Helaas ondervinden een klein aantal klanten problemen met het bestelproces. Mocht u problemen ondervinden, kies in het bestelproces voor 'afrekenen zonder account'. Onze exuses voor het ongemak, we werken hard aan een oplossing hiervoor.


Silhouette Printbare Heat transfer Stof 2 vellen printbare folie met stoffen toplaag... Product #: S.HEAT-PRINT-FAB Regular price: $10.99 $10.99

Printbare Heat transfer Stof

Merk: Silhouette
Productcode: S.HEAT-PRINT-FAB

Prijs: € 10,99  € 9,89

Omschrijving

Gebruik de pintbare Heat Transfer voor elk project met een katoenen toplaag. Dit te bedrukken materiaal heeft een zachte stoffen bovenlaag, waardoor het niet gaat breken na het wassen. voor donkere stoffen op donker gekleurde stoffen. Print een afbeelding op de Transferfolie en snij het contour van de afbeelding uit. Strijk vervolgens de folie op de stof (bijvoorbeeld een T-shirt). Dit witte materiaal blijft stevig wanneer het wordt gestreken en is dus geschikt voor alle kleuren stof.

Bedrukken kan alleen met een Inkt jet printer, verpakking bevat 2 vellen van 21,5 x 28 cm

Gebruikt met de Silhouette CAMEO, Portrait of Brother ScanNcut