Zoek een product ....


Verkoopadvies gesprek: Vindt u het prettig om voor aanschaf van een machine, software of materiaal uitgebreid advies te krijgen? Dat is zeker mogelijk! We ontvangen u graag in ons atelier (op afspraak) of adviseren u telefonisch. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.

!! Helaas ondervinden een klein aantal klanten problemen met het bestelproces. Mocht u problemen ondervinden, kies in het bestelproces voor 'afrekenen zonder account'. Onze exuses voor het ongemak, we werken hard aan een oplossing hiervoor.


Silhouette Punch Tool - CAMEO 4 Deze tool punch gaatjes in het te punchen materiaal... Product #: S.SILH-PUNCH-TOOL Regular price: $14.50 $14.50

Punch Tool - CAMEO 4

Merk: Silhouette
Productcode: S.SILH-PUNCH-TOOL

Prijs: € 14,50  € 13,05

Omschrijving

De Silhouette Punch Tool is exclusief beschikbaar voor de Silhouette CAMEO 4.

Met de Punch Tool kunt u weedingpunten (pel markeringpunten) maken voor uw projecten voor vinyl- en warmteoverdracht. Wanneer u de Punch Tool in de CAMEO 4 steekt, zal de software u vragen om te kiezen of u de negatieve ruimte (zoals voor een vinyl sticker) of de positieve ruimte (zoals voor een stencil) wilt verwijderen. Uw Punch Tool (CAMEO 4) maakt weedingpunten om het pellen van vinyl of heat transfer gemakkelijker en sneller te maken.

Ponsdiepte: 0,8 mm, alleen te gebruiken op de CAMEO 4