Zoek een product ....


Verkoopadvies gesprek: Vindt u het prettig om voor aanschaf van een machine, software of materiaal uitgebreid advies te krijgen? Dat is zeker mogelijk! We ontvangen u graag in ons atelier (op afspraak) of adviseren u telefonisch. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met tot wel 50% korting.

!! Helaas ondervinden een klein aantal klanten problemen met het bestelproces. Mocht u problemen ondervinden, kies in het bestelproces voor 'afrekenen zonder account'. Onze exuses voor het ongemak, we werken hard aan een oplossing hiervoor.


Silhouette Tool Adapter set - CAMEO 4 Adapter set om gereedschappen van eerdere machines op de CAMEO 4 te gebruiken.. Product #: S.TOOL-ADAPT-SET Regular price: $4.99 $4.99

Tool Adapter set - CAMEO 4

Merk: Silhouette
Productcode: S.TOOL-ADAPT-SET

Prijs: € 4,99  € 4,49

Omschrijving

De CAMEO 4 Tool Adapter set biedt 4 adapters waarmee u Silhouette-gereedschappen van eerdere machinemodellen kunt gebruiken op de Silhouette CAMEO 4. De compatibele gereedschappen die u met de adapters kunt gebruiken zijn het standaardmes, premiummes, stofmes, diepsnijmes, 2 mm Kraft-mes en de Silhouette-schetspennen (alleen de schetspennen met de zwarte body zijn compatibel met de CAMEO 4-gereedschapsadapter). Deze adapters kunnen worden hergebruikt.

Voor gebruik met Silhouette CAMEO 4