Zoek een product ....


VAKANTIE! We zijn de hele vakantie geopend, maar vragen u van 20 juli tot en met 11 augustus een iets langere levertijd te respecteren (aantal dagen i.p.v. van directe verzending). Om u tegemoet te komen ontvangt u 10% korting in onze webwinkel in deze periode! (Korting wordt bij het product vermeld en automatisch verrekend in het winkelwagentje, m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties)

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met 50% korting


Bladapart Stitchathome 63 - Najaar 2018 Het magazine voor machinaal borduren en hobby handwerken!.. Product #: sath63 Regular price: $7.95 $7.95

Stitchathome 63 - Najaar 2018

Merk: Bladapart
Productcode: sath63

Prijs: € 7,95  € 7,16

Omschrijving

Het magazine voor machinaal borduren en hobby handwerken!
De borduurmotieven en patronen bij de projecten kunnen worden gedownload worden met de code in het tijdschrift. Leuk om inspiratie op te doen of de directe projecten te maken.

Informatie van de uitgever: We proberen, na deze warme zomer, weer in ons normale ritme te komen. Wellicht kunt u opnieuw de tijd vinden om aan de slag te gaan met de keur aan werkstukken die in deze komende editie staan. We hebben ons best gedaan om allerlei verschillende werkstukken in dit nummer op te nemen, zodat er voor iedereen weer wat tussen zit!

In deze editie:
Applicatie kok * Sint aftelkalender * Quilt in Escherstijl (Deel 1) * Ginkgoloper * Lampionplant * Foute kersttruien * Samen’-plaid * Sint aftelkalender * Jelly quilt * KEUKENstoel * Sinterklaas in de touwen * Advent-kerstsok * Lantaarn * Kerstballen van vilt * Bij de tijd * Tafelloper * Hoe dek ik een tafel? * Tas van gestikte wol en Technisch het ontwerpen van embossing-patronen in PE-Design en Premier+ – Splitsen van motieven