Zoek een product ....


Onze beurs actie op machines en hittepersen hebben we online verlengt tot 5 maart voor u! (Korting wordt bij het product vermeld en automatisch verrekend in het winkelwagentje. Op kortingsartikelen geldt géén vaste klantenkorting.)

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met 50% korting


Bladapart Stitchathome 67 - Herfst 2019 Het magazine voor machinaal borduren en hobby handwerken!.. Product #: sath67 Regular price: $8.45 $8.45

Stitchathome 67 - Herfst 2019

Merk: Bladapart
Productcode: sath67

Prijs: € 8,45

Omschrijving

Het magazine voor machinaal borduren en hobby handwerken!

Een editie met een afwisselend aanbod van mooie en creatieve onderwerpen.
In dit komende nummer een schitterende avondjurk waarbij op tule is geborduurd. Ook vindt u in dit nummer al de eerste grote kerstprojecten zodat u zeker op tijd klaar bent. Daarbij is onder andere geborduurd op kurkleer.
Daarnaast vindt u de werkbeschrijving voor een grote hangende kerstboom. De kinderen kunnen hier naar hartenlust de geborduurde ornamenten in ophangen.
Ook aan de naderende koudere dagen is gedacht met een heerlijk warme sjaal, maar ook een comfortabele col, waar u zeker veel plezier van gaat hebben.
Het borduren met de couchingvoet is vaak een ondergeschoven kindje, maar deze keer hebben wij een prachtig borduurmotief voor gemaakt.
Met het kinderkrukje in hondenthema gaat u zeker uw (klein)kinderen blij maken, en anders is het wel met het schitterende schemerlampje met dolfijnen.
Verder staan er in het nummer twee totaal verschillende quilten die allebei op de borduurmachine zijn gemaakt. Door de kleuren aan te passen, kunt u ze volledig aan uw interieur aanpassen. Trek hier wel even tijd voor uit, want het is best veel werk.

In dit nummer vindt u o.a.
Beestenboel * Boomgaard * Borduren op tule * Crazy quilt tafelloper * Decoratiemandje * Droomloper * Flessenhouder * Halsdoek * Handwarmers * Hondenkrukje * Jack * Kanten zakken * Kussen * Kerstboom * Kerstornamenten * Knuffel * Lampje * Loper van leer * Sjaal * Tas * Tegelquilt.
Technisch:
Knippen, kopiëren, plakken, dupliceren, spiegelen en roteren in PE-Design, het gebruik van CorelDraw SE in Bernina software V8 en meer leuke en nuttige tips.