Zoek een product ....


beursactieBeurs actie in onze webwinkel, u ontvangt nu:
50% korting op opruimingsartikelen
20% korting op online instructiefilms of 2 maanden € 1
15% korting op snijfolies en blanco textiel
10% korting op o.a. sublimatieartikelen en accessoires van brother en Silhouette


Bladapart Stitchathome 71 - Herfst 2020 Het magazine voor machinaal borduren en hobby handwerken!.. Product #: sath71 Regular price: $8.95 $8.95

Stitchathome 71 - Herfst 2020

Merk: Bladapart
Productcode: sath71

Prijs: €8,95

Omschrijving

Het magazine voor machinaal borduren en hobby handwerken!

Haal de Hollandse zomer in huis Ook op andere manieren halen we de zomer in huis. Met zonnebloemen, vaashoesjes, een gatenplant met een leuke twist, een vlieger, een quiltkussen en natuurlijk deel twee van de vierseizoenenquilt. Daarnaast vind je in deze editie een blouse met vele gezichten, een gezellige beestenboel op een T-shirt en wordt gebruik gemaakt van reliëfborduren.

Sla je aan het opruimen? Daarvoor is een praktisch opbergsysteem voor de hobbykamer ontworpen voor allerlei materialen, met een grote tas waar onder andere een snijmat in past. Ook voor de kinderen is er genoeg leuks: een zonnescherm met een heus raceparcours en allerlei leuke autootjes, of een schattig kindertasje. Kortom: uitdagingen genoeg!

Zoals u op de cover kunt zien zijn lekker Hollandse projecten met een diversiteit aan bloemen en gezellige klompjes. Opnieuw een nummer met uitgebreide werkbeschrijvingen, een scala een projecten en gratis patronen.

Een beknopt overzicht wat u in deze editie kunt verwachten: Aankleedpopjes * Adventskalender * Boodschappentasje * 3D-schilderijen * Folklore bloemenshawl * Hoes voor tablet * Kerstlaars * kerstornamenten * Kussens * Naaimachinehoes * Poncho * Shopper * Sint en Piet * Sleutelhoesjes * Tegeltjeswijsheid * Tipi * Vierseizoenenquilt * Quiltkleed

Technisch: Trekcompensatie ontrafelt (Embird) en Spiraal patronen maken in Hatch