Zoek een product ....


VAKANTIE! We zijn de hele vakantie geopend, maar vragen u van 20 juli tot en met 11 augustus een iets langere levertijd te respecteren (aantal dagen i.p.v. van directe verzending). Om u tegemoet te komen ontvangt u 10% korting in onze webwinkel in deze periode! (Korting wordt bij het product vermeld en automatisch verrekend in het winkelwagentje, m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties)

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met 50% korting


Siser Siser TTD - Special Application - per meter Transparante applicatiefolie voor warme overbrening van materialen zoals hotstone, flex en flock met.. Product #: TTDs Regular price: $4.80 $4.80

Siser TTD - Special Application - per meter

Merk: Siser
Productcode: TTDs

Prijs: € 4,80  € 4,32

Omschrijving

Transferfolie of ook wel Applicatiefolie genoemd wordt gebruikt om producten vanaf de originele drager over te brengen naar de uiteindelijke ondergrond. Omdat een patroon meestal uit meerdere onderdelen bestaat, blijft het patroon op deze manier behouden.

De transparante applicatiefolie is een kunststofdrager, die zelf op een wit schutvel is geplaatst. Dit maakt afname in kleinere hoeveelheden mogelijk. De T.T.D. Special is heeft een medium kleefkracht en nis speciaal ontworpen om geprinte folie over te brengen op de textiel ondergrond. Aan te raden met bijvoorbeeld het gebruik van de Siser Subli Easy.

Het kan ook heel handig zijn als er toch door de drager bij de flex of flockfolie is gesneden en de drager ondersteund wordt.

Verkrijgbaar per strekkende meter met een breedte van 50 cm.

Bij aanschaf van snijfolies ontvangt u bij Leokas Creative altijd een gebruikershandleiding!

Download hier de kleurenkaart voor een overzicht van alle kleuren verdeeld over de verschillende soorten snijfolies.