Zoek een product ....


VAKANTIE! We zijn de hele vakantie geopend, maar vragen u van 20 juli tot en met 11 augustus een iets langere levertijd te respecteren (aantal dagen i.p.v. van directe verzending). Om u tegemoet te komen ontvangt u 10% korting in onze webwinkel in deze periode! (Korting wordt bij het product vermeld en automatisch verrekend in het winkelwagentje, m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties)

Bekijk ook eens onze opruimingsartikelen met 50% korting


We R Memroy Keepers Foil Quill Pen starter kit Maak prachtige folieprojecten met uw eigen snijplotter en de Foil Quill van We R Memory Keepers!.. Product #: WR660579 Regular price: $96.95 $96.95

Foil Quill Pen starter kit

Merk: We R Memroy Keepers
Productcode: WR660579

Prijs: € 96,95  € 87,26

Omschrijving

Maak prachtige folieprojecten met uw eigen snijplotter en de Foil Quill van We R Memory Keepers! Plaats eenvoudig een van de Foil Quill-tips in uw eigen snijplotter (silhouette, Brother, Crucut, Sizzix), kies een ontwerp en laat uw machine het werk doen!

Deze set bevat 4 adapters voor de verschillende merken en 3 pennen (standaard, dik en dun), 3 rollen folie (goud, zilver en rose goud), Washi tape rol en een hitte beschermingsplaat.

Via de USB heat tool en diverse pennen kunt u dmv een adapter (compatibel met Brother, Silhouette, Cricut, Sizzix) hotfoil overbrengen op papier, sticker en andere ondergronden.

Deze tool is op sticker en leer goed te gebruiken met onze Hot Stamp (Tranferfolie) , we hebben hierin voor u vele kleuren. Op papier werkt alleen de folie van Foil Quill zelf.

LET OP: Bij sommige merken vervalt de GARANTIE van uw snijplotter na gebruik van de Foil Quill Pen