Zoek een product ....


10kortingDecember actie 10% korting in onze webwinkel! (Kortingen worden bij het product vermeld en in het winkelwagentje automatisch verrekend. m.u.v. Software, machines, cadeaubonnen en andere acties. Actie loopt tot en met zondag 15 december)

Kijk ook eens rond bij onze opruiming voor artikelen met kortingen tot 50%!

Storing: Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een online betaalmethode te gebruiken. Als u kiest voor handmatige betaling, sturen we u een losse betaallink. Onze excuses voor het ongemak, er wordt hard gewerkt aan een oplossing!


We R Memroy Keepers Foil Quill Pen Bold Tip Maak prachtige folieprojecten met uw eigen snijplotter en de Foil Quill van We R Memory Keepers! Pla.. Product #: WR660622 Regular price: $39.95 $39.95

Foil Quill Pen Bold Tip

Merk: We R Memroy Keepers
Productcode: WR660622

Prijs: € 39,95  € 35,96

Omschrijving

Maak prachtige folieprojecten met uw eigen snijplotter en de Foil Quill van We R Memory Keepers! Plaats eenvoudig een van de Foil Quill-tips in uw eigen snijplotter (silhouette, Brother, Crucut, Sizzix), kies een ontwerp en laat uw machine het werk doen!

De Bold Tip Pen Foil Quill is heeft een dikkere punt is perfect voor grotere ontwerpen en dikke lijnen

Deze set bevat fine tip pen (2,5 mm) en 4 adapters voor de verschillende merken en een hitte beschermingsplaat. (er zijn geen werkmaterialen inbegrepen bij deze set)

Via de USB heat tool en diverse pennen kunt u dmv een adapter (compatibel met Brother, Silhouette, Cricut, Sizzix) hotfoil overbrengen op papier, sticker en andere ondergronden.

Deze tool is op sticker en leer goed te gebruiken met onze Hot Stamp (Tranferfolie) , we hebben hierin voor u vele kleuren. Op papier werkt alleen de folie van Foil Quill zelf.

LET OP: Bij sommige merken vervalt de GARANTIE van uw snijplotter na gebruik van de Foil Quill Pen